SECOND SPRİNG OF RECYCLİNG ADLI E-TWİNNİNG PROJESİ BAŞLADI

Okulumuzun kurucu ortağı olarak başlayan Second Spring of Recycling eTwinning projesi Mart ayında başlamıştır . Okulumuz 5-A sınıfı öğrencilerinin katılım sağladığı projemiz öğrenciler tarafından oldukça sevildi . "Sıfır Atık"; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan bir hedeftir. Bu kapsamda projemiz plastik, cam, kağıt gibi geri dönüşümü mümkün olan malzemeler ile tasarımlar yapılmasını  planlanmaktadır. Bu malzemelerden tasarlanan ürünler günlük hayatta kullanıma uygun ürünler olacaktır. Çevre eğitimi bilincini küçük yaşlarda kazanan bireyler olmaya adım atacaklardır. Hayal gücünün ve yaparak yaşayarak öğrenmenin ön planda olduğu bir projedir. Öğrencilerimiz hem çevre bilincini öğreniyor hem de yabancı dil becerilerinin gelişmesine katkı sağlıyor . Pano çalışması , afiş çalışması ve kağıt dönüşümüne dair etkinlikleri yaparak öğrencilerimiz projeye başlamıştır .

14.03.2022 678

14-03-202214-03-202214-03-202214-03-202214-03-2022